ул. Резбарска, зад Енерго - Север
София,
България
23.3488926
42.716662
UserLikes
Име: АЕА
Адрес: София, ул. Резбарска, зад Енерго - Север
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://aeabg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Сладкарски изделия
Дейност:

Производство на захарни и солени изделия

Ключови думи: захарни изделия, солени изделия, захарно изделия, солено изделие

Сподели във Facebook




За нас

АЕА е създадена през 1999 г. в гр. София и е специализирана в производството на солени и захарни изделия. Динамичното развитие на фирмата направи възможно непрекъснатото обогатяване на асортимента, включващ богата гама от сладки и соленки. Ние сме първата българска фирма, която започна да произвежда и предлага тарали – мини гевречета, характерни и традиционни за Италия. Непрестанно мислим в посока разширяване на продуктовото разнообразие, за да задоволим и най-изтънчения вкус на нашите клиенти.


През годините АЕА изгради трайни отношения с партньорите си, основаващи се на доверие и коректност. Считаме, че качеството е определящ фактор за удовлетвореността и лоялността на клиента. Затова наш основен приоритет е производството на продукти с високо качество, като не допускаме компромиси и внимателно подбираме суровините, които влагаме. Следим за спазването на технологичните процеси и осъществяваме постоянен качествен контрол. Стремим се към непрекъсната модернизация и обновление на производствената база. АЕА е сертифицирана по международния стандарт DIN ISO 22000:2005 – Система за управление на безопасността на храните.


АЕА все повече затвърждава позициите си на българския пазар, пълен с предизвикателства и възможности. Поддържането на постоянно високо качество направи нашето дружеството конкурентноспособно и на международния пазар..

 
Открийте ни в Google+