Продукти

Галерия

АНЕСКО АНЕСКО АНЕСКО АНЕСКО АНЕСКО






Сподели във Facebook





АНЕСКО

ул.Димитър Талев 130, бл.1100,
Пловдив,
България
24.7341732
42.1187001
UserLikes
Име: АНЕСКО
Адрес: Пловдив, ул.Димитър Талев 130, бл.1100,
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.anesko.hit.bg
Отрасъл: Сладкарски изделия
Дейност:

Производство на сладкарски изделия

Ключови думи: сухи сладки, дребни сладки, паста, рула, торти

За нас

Фирма Анеско е основана през 1992г. и започва дейноста си с производство на тестени изделия и впоследствие разширява асортимента със производството на сладкарски изделия.

Основната цел е да представи винаги пресни сладкарски изделия, приготвени по традиционни рецепти, такива, каквито всяка домакиня би приготвила в дома си ако разполага със свободно време. Ежедневното производство е съобразено със заявките
АНЕСКО
за деня и по този начин се осигуряват винаги пресни и сочни сладкарски изкушения. Следи се стриктно за годноста и качеството на влаганите суровини. Не се използват консерванти и заместителина традиционните суровини.

Асортиментът е изключително богат: сухи и дребни сладки, паста, рула, торти, кекс, козунак, кремове и др. Произвеждат се над 200 вида торти по каталог, но даваме възможност самия клиент да пре
АНЕСКО
дложи пълнежа и оформлението на тортата по свое желание. Предлагат се торти за всякакви случаи: за делници, за празничен ден, за имен или рожден ден, за сватби, кръщенета или фирмени тържества. Има възможност за направа на торти по снимка и рисунка. От Вас желанието, от нас решението. Собствениците и целия персонал гарантират за качеството и изкусителния вкус на сладкарските изделия, предлагани от фирмата.
 
Открийте ни в Google+